Do 10. septembra konkurs za 10 miliona evra

Bez autora
Jul 11 2010

Opštine, agencije za regionalni razvoj, klasteri, industrijska udruženja, privredne komore i stručne obrazovne institucije u Srbiji do 10. septembra ove godine mogu da konkurišu za bespovratnu pomoć Evropske unije do milion evra po projektu. Iz fonda unije je ovog puta obezbeđeno ukupno 10,8 miliona evra za projekte u Srbiji.Fond bespovratne pomoći ima tri cilja - očuvanje postojećih radnih mesta u Srbiji i stvaranje mogućnosti za otvaranje novih, unapredjenje konkurentnosti preduzeća i poboljšanje poslovne infrasrukture u regionima Srbije.

Do 10. septembra konkurs za 10 miliona evraOpštine, agencije za regionalni razvoj, klasteri, industrijska udruženja, privredne komore i stručne obrazovne institucije u Srbiji do 10. septembra ove godine mogu da konkurišu za bespovratnu pomoć Evropske unije do milion evra po projektu.

Iz fonda unije je ovog puta obezbeđeno ukupno 10,8 miliona evra za projekte u Srbiji, rekao je  rukovodilac Programa pomoći Fred Milan.

Fond bespovratne pomoći ima tri cilja - očuvanje postojećih radnih mesta u Srbiji i stvaranje mogućnosti za otvaranje novih, unapredjenje konkurentnosti preduzeća i poboljšanje poslovne infrasrukture u regionima Srbije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik